Leftside.

Soorten stucwerk

Van Dutch stukadoors past verschillende soorten stucwerk toe. Welk soort stucwerk we inzetten is afhankelijk van de staat van het oppervlak en uw eigen wensen. Wij kunnen variëren in materialen en afwerking om samen tot het perfecte eindresultaat te komen.

Wat kunt u door ons laten stucen?

Waar dient het stucwerk te worden aangebracht? Gaat het om wandafwerking, of wilt u bijvoorbeeld een plafond of buitengevel laten stucen? Voor ons is het belangrijk om vooraf precies te weten wat u door ons wilt laten stucen. Het type ondergrond kan om een specifieke aanpak vragen. Maar ook is het voor ons van belang vooraf te weten of de muur of plafond nadien nog wordt behangen of geverfd. Door zoveel mogelijk informatie te verstrekken kunnen we vooraf een goede offerte aan u uitbrengen.

Meer informatie over de soorten stucwerk

Voor ons is stucwerk ons dagelijks werk, voor u waarschijnlijk niet. Daarom willen we u zo goed mogelijk informeren over de verschillende soorten stucwerk die wij voor u kunnen inzetten. Klik hierboven in het menu op de specifieke onderdelen en laat u zich door ons informeren en inspireren!

'Tijdens onze verbouwing hebben de heren van Van Dutch Stukadoors een prachtig strakke presentatieruimte voor ons gerealiseerd. Top werk!'

Nicolaj Nijenhuis, PowerAssist