Leftside.

Van Dutch Stukadoors

Het bedrijf Van Dutch Stukadoors is opgericht door Frederik Rosbach uit Velp. Hij heeft het stukadoorsvak in de praktijk geleerd. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest in de projectinrichtingsmarkt is hij in 2012 begonnen met zijn eigen stukadoorsbedrijf. Door zijn passie voor het stucwerk is Frederik naast zijn baan altijd partime blijven stukadoren.

Vooraf

Een duidelijke en volledige offerte vooraf en geen onverwachte kosten achteraf. Waar dient het stucwerk te worden aangebracht? Gaat het om wandafwerking, of wilt u bijvoorbeeld een plafond of buitengevel laten stucen? Welk soort stucwerk we inzetten is afhankelijk van de staat van het oppervlak en uw eigen wensen. Wij kunnen variëren in materialen en afwerking om samen tot het perfecte eindresultaat te komen. Voor ons is het belangrijk om vooraf precies te weten wat u door ons wilt laten stucen. We komen daarvoor graag naar u toe. Door zoveel mogelijk informatie aan elkaar te verstrekken kunnen we vooraf een goede offerte aan u uitbrengen.

Tijdens het project

We kennen onze weg in de bouw en weten hierdoor precies hoe we een project het beste aan moeten pakken. Hierdoor ondervinden we tijdens het project weinig oponthoud en kunnen vlot doorwerken.

Bij oplevering

Bij het opleveren van de gestuukte ruimte maken wij altijd de aangrenzende plinten en kozijnen vrij van kalk- en gipsresten. Niet alleen netjes voor u als bewoner, maar zeker zo prettig voor de schilder die na ons zijn schilderwerk direct kan beginnen!

Beroepsverenigingen en keurmerken

Van Dutch Stukadoors is aangesloten bij NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven en bij TBA, het Technisch Bureau Afbouw. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit, maar kunnen we samen ook terugvallen op een deskundige en objectieve beoordeling. Dat kan bijvoorbeeld wenselijk zijn voorafgaand aan de opdracht, of juist na de oplevering van ons werk.

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van NOA van toepassing. U kunt deze hier inzien.

Erkend Leerbedrijf

Zonder innovatie geen kwaliteit in de toekomst. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en bieden hiermee leerwerkplekken aan voor nieuw talent. Hierdoor onderhouden we nauwe contacten met onze vakopleidingen en halen we voordurend de nieuwste kennis in huis.

Wij staan voor...
  • Vakmanschap
  • Afspraak is afspraak
  • Goed aansluiten bij de wens van de klant
  • Adviseren wat de mogelijkheden zijn
  • Precies en secuur werken

'Frederik regelde onze verbouwing van A tot Z, en heeft met een kritisch oog erop toegezien dat het eindresultaat schitterend is.'

Mark H.